Pizza Tartufo Veggie
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorië
Pizza
Cuisine
Italiaans
Van:
De Pizza Club
Aantal
1
Bereidingstijd
10 Minuten
Baktijd
7 Minuten
Smaak en aroma op z'n best!'
De Veggie versie van onze klassieke Tartufo.
Ingrediënten
-
1 Pizzabodem
-
25g Witte Truffelroomsaus
-
40g Buffelmozzarella (â…“ bol in dunne plakjes gesneden
-
15g Truffeltapenade
-
20g Parmezaan DOP - geschaafd
-
Rode ui, 10 dunne halve ringen
-
2 Kastanje Champignons, dun gesneden
-
¼ Aubergine, gegrild en in dun gesneden kwartjes
-
¼ Courgette, gegrild en in dun gesneden kwartjes
-
Truffelolie
-
Verse Rucola
-
Fijn zeezout
-
Zwarte Peper
-
Italiaanse kruidenmix
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 250 graden
Meng de Witte Truffeloomsaus en de truffeltapenade en laat op kamertemperatuur komen
Snij de Rode Ui doormidden en vervolgens in dunne halve ringen. Snij de Kastanjechampignons in dunne plakjes, de Courgette en Aubergine in 3 a 4 mm dunneplakjes en vervolgens in kwartjes.
Grill de gesneden groenten gedurende enkele minuten in een grillpan op medium vuur met wat Olijfolie, Italiaanse kruiden, Zwarte Peper en Zout. Zorg ervoor dat de groenten allemaal contact maken met de grillpan. (Hiermee voorkom je dat de groenten op elkaar liggen en gaan stomen in plaats van bakken stomen)
Haal de Pizzabodem uit de verpakking
Verdeel de Truffelsausmix gelijkmatig en dun over de Pizza. Dit werkt het best met een siliconen kwast
Spreid de gegrilde groenten uit over de pizza
Verdeel de Buffelmozzarella gelijkmatig over de Pizza
Bak de Pizza in circa 6 a 7 min af, tot de Pizzabodem gebruind is
Haal de Pizza uit de oven
Strooi het Parmezaanschaafsel over de pizza
Druppel nog wat Truffelolie naar smaak over de pizza
Garneer met wat verse Roccola