Pizza Margherita Extra
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorië
Pizza
Cuisine
Italiaans
Van:
De Pizza Club
Aantal
1
Bereidingstijd
7 Minuten
Baktijd
5 Minuten
De klassieker.... Heerlijk eenvoudig maar oh zo lekker!
Ingrediënten
-
1 De Pizza Club Pizzabodem
-
70ml Tomatensaus (op smaak gebracht)
-
70g Buffel Mozzarella - in stukjes gescheurd en uitgelekt
-
(Roma of San Marzano) - 5 tot 7 dunne halve plakjes
-
0,5g Oregano
-
0,5g gedroogde Basilicum
-
3 tot 5 blaadjes verse Basilicum
-
Olijfolie Extra Vergine
-
Optie: Pesto Genovese
-
Grana Padano poeder
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 250 graden voor
Haal de Pizzabodem uit de verpakking
Verdeel de Tomatensaus gelijkmatig over de Pizza. Dit werkt best met een siliconen kwast
Verdeel de Buffel Mozzarellablokjes gelijkmatig over de Pizza
Bestrooi de pizza met het Grana Padano poeder
Leg 3 a 4 dunne plakjes Tomaat op de Pizza
Bestrooi met de gedroogde Oregano en Basilicum
Bak de Pizza in circa 6 a 7 min af, tot de het deeg gebruind is en de kaas gesmolten
Haal de Pizza uit de oven
Leg de Basilicum blaadjes op de Pizza
Druppel wat Extra Vergine Olijfolie over de Pizza
OPTIE: Verdeel de Pesto Genovese in toefjes over de Pizza