Pizza Spianata e Chorizo Picante
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorië
Pizza
Cuisine
Italiaans
Van:
De Pizza Club
Aantal
1
Bereidingstijd
5 Minuten
Baktijd
7 Minuten
Some like it hot.... De perfecte combinatie van Spianata Romana salami, picante Chorizo en Jalapeno Pepers... De Salami kan natuurlijk ook worden gewisseld voor Salami Milano, maar we houden van Spianata Romana...
Ingrediënten
-
1 Pizzabodem
-
70ml gekruide Tomatensaus
-
70g Mozzarella - in blokjes gesneden
-
0,5g Oregano
-
50g Chorizo, in dunne plakjes gesneden
-
50g Spianata Romana Salami, uit elkaar gescheurd in kleine stukjes van ca 3 a 4 cm
-
Rode Ui in dunne ringen gesneden - ca. 10 stuks
-
Zwarte Olijf in dunne ringen gesneden - ca. 10 stuks
-
Jalapeno peper in dunne ringen gesneden zonde pitjes - ca. 10 stuks
-
Chili Peper
-
3 tot 5 blaadjes verse Rucola
-
Olijfolie Extra Vergine
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 250 graden
Haal de Pizzabodem uit de verpakking
Verdeel de Tomatensaus gelijkmatig over de Pizza. Dit werkt het best met een siliconen kwast
Verdeel de Mozzarellablokjes gelijkmatig over de Pizza
Verdeel de Rode Ui ringen over de Pizza
Verdeel de Oregano over de hele Pizza
Verdeel de Spianata Romana stukjes over de Pizza
Verdeel de Chorizo plakjes over de Pizza
Verdeel de Jalapeno peper ringen over de Pizza
Verdeel de Zwarte Olijfringen over de Pizza
Bestrooi de Pizza met een beetje Chili peper
Bak de Pizza in circa 6 a 7 min af, tot de Pizzabodem is gebruind en de kaas is gesmolten
Haal de Pizza uit de oven
leg de Rucola op de Pizza
Druppel wat Extra Vergine Olijfolie over de Pizza
Meer info
Voor een minder pittige smaak laat gewoon de Jalapeno pepers en Chili peper weg