Pizza al Tonno
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorië
Pizza
Cuisine
Italiaans
Van:
De Pizza Club
Aantal
1
Bereidingstijd
5 Minuten
Baktijd
7 Minuten
Onze versie met een licht pittige smaak... Voor de visliefhebber!
Ingrediënten
-
1 Pizzabodem
-
70ml gekruide Tomatensaus
-
70g Mozzarella - in blokjes gesneden
-
ca. 70g Tonijn in Olijf of Zonnebloemolie
-
10 kappertjes
-
Rode Ui in dunne halve ringen - ca. 10 - 15 ringen
-
Zwarte Olijf in ringen - ca. 10 stuks
-
Jalapeno Peper in ringetjes ca 10 stuks - ca. Vers gesneden in ringetjes zonder pitjes
-
Knoflook - ca. ½ tot 1 teentje - gehakt
-
0,5g Oregano
-
Olijfolie Extra Vergine
-
Verse platte Peterselie gehakt
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 250 graden voor
Haal de Pizzabodem uit de verpakking
Verdeel de Tomatensaus gelijkmatig over de Pizza. Dit werkt best met een siliconen kwast
Verdeel de Mozzarellablokjes gelijkmatig over de Pizza
Verdeel de gehakte knoflook over de Pizza
Verdeel de tonijnstukjes over de Pizza
Verdeel de oregano over de hele Pizza
Verdeel de kappertjes over de pizza
Verdeel de rode ui ringen over de Pizza
Verdeel de Zwate olijf ringen over de Pizza
Verdeel de Jalapeno peper ringen over de Pizza
Bak de Pizza in circa 7 min af, tot het deeg licht is gebruind en de kaas is gesmolten
Haal de Pizza uit de oven
Strooi de gehakte Peterselie over de Pizza
Druppel nog wat Extra Vergine Olijfolie over de Pizza
Meer info
Als je niet van pittig houd, laat de Jalapeno pepers weg.