Pizza met lentegroenten
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorië
Pizza
Cuisine
Italiaans
Van:
De Pizza Club
Aantal
1
Bereidingstijd
10 Minuten
Baktijd
5 Minuten
Zo lekker waren groenten nog nooit!
De perfecte feelgood-pizza voor Pasen.

Ingrediënten
-
1 Pizzabodem
-
150 gram geitenkaas
-
100g aspergepuntjes (kort geblancheerd)
-
100g sugarsnaps (kort geblancheerd)
-
Enkele radijsjes, dun gesneden
-
Handvol babyspinazie
-
Citroenrasp en een schuitje citroensap
-
Olijfolie, zout en peper
-
Optie: Balsamico-Crème
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 250 graden
Haal de Pizzabodem uit de verpakking
Bestrijk de pizza met de geitenkaas tot ca. 1,5cm van de rand
Verdeel de aspergepuntjes en sugarsnaps over de pizza
Bak de Pizza in circa 6 a 7 min af, tot de Pizzabodem gebruind is
Haal de Pizza uit de oven
Verdeel de babyspinazie en radijsjes over de pizza
Besprenkel de pizza met citroensap, citroenrasp, olijfolie zout en peper
Tip: Lekker met wat Balsamico-Crème