Pinsella Rosbief
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorië
Pizza
Cuisine
Italiaans
Van:
De Pizza Club
Aantal
1
Bereidingstijd
7 Minuten
Baktijd
7 Minuten
Een broodje rosbief - maar even anders...
Een heerlijke knapperige pinsa bodem en de lekkere smaak van een broodje rosbief.. fantastico!

Ingrediënten
-
1 Pinsella bodem
-
4 plakjes Rosbief
-
10g Pijnboompitten
-
2EL Mayonaise
-
2 a 3 TL Truffelolie
-
20g Parmezaanse kaas grof geraspt of flakes
-
Rode Ui, ca 4 a 5 ringen
-
Kappertjes
-
4 a 5 verse blaadjes Ruccola
-
Zwarte Peper en Zeezout
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 250 graden voor
Haal de Pinsella uit de verpakking
Bak de Pinsella in circa 3 tot 5 min af, tot de Pizzabodem iets donker verkleurd
Haal de Pinsella uit de oven en laat afkoelen
Meng de Mayonaise met de Truffelolie
Verdeel de Rucola over de Pinsella
Beleg de Pinsella met de Rosbief
Bestrooi de Rosbief met Peper en Zout
Verdeel de Rode ui ringen over de Pinsella
Breng de Mayonaise-Truffelolie-mix in toefjes of streepjes op de Rosbief aan
Bestrooi met de Pijnboompitten en Kappertjes
Bestrooi met de Parmezaanse kaas
Top af met nog een paar blaadjes Ruccola
Meer info
Als je niet van Kappertjes houd kan je deze weglaten