Pinsella Pere e Gorgonzola
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorië
Pizza
Cuisine
Italiaans
Van:
De Pizza Club
Aantal
1
Bereidingstijd
7 Minuten
Baktijd
7 Minuten
Ontdek de heerlijke combinatie van zoete peer en pittige gorgonzola
We hebben dit recept pas recent ontwikkeld maar is inmiddels al een favoriet bij iedereen die het geproefd heeft.

Ingrediënten
-
1 Pinsella bodem
-
30g Mozzarellablokjes
-
30g Gorgonzola, in stukjes
-
1 Peer (zoete peer bijvoorbeeld Conference), in dunne plakjes gesneden
-
Stemgember (zoete gember) 10 toefjes
-
Zoete Balsamico crème
-
3 a 4 Walnoten, gehakt
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 250 graden
Haal de Pinsella bodem uit de verpakking
Verdeel de Mozzarella gelijkmatig over de Pinsella
Verdeel de Gorgonzola stukjes over de Pinsella
Verdeel de Peer schijven over de Pinsella
Bak de Pizza in ca. 5 tot 7 min af, tot de de kaas is gemolten en het deeg licht is gebruind
Haal de Pizza uit de oven
Verdeel de Stemgember in kleine toefjes over de Pinsella
Verdeel de Walnootstukjes over de Pinsella
Breng de zoete Balsamicocreme in streepjes op de Pinsella aan