Pinsella Mortadella e Ricotta
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorië
Pizza
Cuisine
Italiaans
Van:
De Pizza Club
Aantal
1
Bereidingstijd
10 Minuten
Baktijd
7 Minuten
Het beste wat Italië te bieden heeft.. op een Pinsella
Mortadella, Pistacchio's en meer... zo lekker!

Ingrediënten
-
1 Pinsella bodem
-
30g Mozzarella
-
1,5 TL Ricotta
-
3 plakken Mortadella
-
5 a 6 Pistacchio noten, zonder schil, gehakt
-
Citroenschil geraspt
-
3 stks. Zongedroogde Tomaatjes - in dunne reepjes gesneden
-
4 Groene Olijven, in stukjes gesneden
-
Kappertjes
-
4 a 5 blaadjes verse Basilicum
-
Zwarte Peper en Zeezout
-
Extra Vergine Olijfolie
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op ca. 250 graden
Haal de Pinsella uit de verpakking
Verdeel de Mozzarella over de Pinsella
Bak de Pinsella in circa 3 tot 5 min af, tot de kaas is gesmolten en het deeg iets bruin is verkleurd
Haal de Pinsella uit de oven en laat deze even afkoelen
Verdeel de Ricotta in toefjes over de Pinsella
Krul de Mortadella plakken en verdeel deze over de Pinsella
Bestrooi met de Pistacchio stukjes
Bestrooi met Peper en Zout
Verdeel de stukjes Zomgedrroogde Tomaat
Verdeel de Groene Olijfstukjes over de Pinsella
Rasp een beetje Citroenschil over de Pinsella
Strooi de Basilicumblaadjes over de Pinsella
Druppel wat Extra Vergine Olijfolie over de Pinsella