Pinsella Fragole e Nutella
Rated 5.0 stars by 1 users
Categorië
Pizza
Cuisine
Italiaans
Van:
De Pizza Club
Aantal
1
Bereidingstijd
10 Minuten
Baktijd
7 Minuten
Wat een verrassende Dessert!
De unieke combinatie van Aardbeien, Nutella en een knapperige Pinsa bodem maakt deze dessert buitengewoon heerlijk!

Ingrediënten
-
1 Pinsella bodem
-
Nutella
-
4 a 5 grote Aardbeien, in plakjes gesneden
-
Ricotta, 4 a 5 toefjes
-
Vanillesuiker
-
Citroenschil geraspt
-
Hazelnoten, 5 a 6 stks. gehakt
-
2 blaadjes Munt
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 250 graden voor
Haal de Pizzabodem uit de verpakking
Bak de Pizza in circa 4 tot 6 min af, tot de Pinsella licht gebruind is
Haal de Pizza uit de oven en laat deze afkoelen
Smeer een dunne laag Nutella op de Pinsella
Leg de Aardbeien op de Pinsella
Spuit of lepel ca 5 kleine toefjes Ricotta tussen de Aardbeien
Vermeng de Vanillesuiker met de Ricotta en de Ricotta-breng 4 a 5 toefjes op tussen de aardbeien
Bestrooi met de gehakte Hazelnoot
Garneer met wat stukjes Muntblad en de Citroenrasp